onsdag 13 juli 2011

2011-07-13

En droppe kåda, Fivelsdal Vånga

I år blir det massor av körsbär hos oss.

Vad gör man med alla bär?? Har du ett bra körsbärsrecept
så är du välkommen att skriva några rader!

Klarbär och fågelbär är redan mogna.
Här är det min mamma som plockar.




4 kommentarer:

  1. Så fine bilder av dem. Det går ant å sette opp vin av dem. Kjempegodt nå når det er sommerkvelder. Vi har akkurat prøvesmaking av denne vinen. Anbefales.

    SvaraRadera
  2. Såna här bär smaskade vi på när vi var på Baldersnäs herrård i söndags.
    Det fanns massor.
    Vilken ljuvlig bild på kådan.
    Bären ser riktigt smaskiga ut och mamma är söt som en sockerkringla.Sååå fin hon är i håret.
    Härliga bilder allihop.
    Kramizzzzzz

    SvaraRadera
  3. Underbar bild på kåda :)
    Åh, så många körsbär... och bilden med din mamma är underbar! Vilken passande tröja ;))) Härligt!
    Älskar den bilden!
    Kram Halina

    SvaraRadera
  4. Karin Andersson14 juli 2011 kl. 11:35

    Fina bilder Förslag på att göra med bär saft(har ett recept som är efter moster Marta som är kanon) kärna ur och sockra servera till glass t.ex sylt, marmelad m.m lycka till

    SvaraRadera